-
1/15
-
2/15
-
3/15
-
4/15
-
5/15
-
6/15
-
7/15
-
8/15
-
9/15
-
10/15
-
11/15
-
12/15
-
13/15
-
14/15
-
15/15
Galeria
-
1/15
-
2/15
-
3/15
-
4/15
-
5/15
-
6/15
-
7/15
-
8/15
-
9/15
-
10/15
-
11/15
-
12/15
-
13/15
-
14/15
-
15/15
Piątkowe warsztaty z dzikiej kuchni były dobrą okazją do przedstawienia dziko żyjących roślin jadalnych, które spożywali nasi przodkowie. Poznaliśmy nowe smaki, a to za sprawą wspólnego przygotowywania przekąsek i dań z dziko rosnących ziół i warzyw.
Warsztaty prowadziła Monika Tadzik – zielarka i fitoterapeutka, miłośniczka ziół i znawczyni dzikiej kuchni, propagatorka zdrowego żywienia i naturalnych kosmetyków, prowadząca fanpage “taDzika roślina”, gdzie zaprasza do swojego dzikiego, zielarskiego życia.
Spotkania realizowane w ramach projektu „Pyszny ogród – roczny cykl warsztatów o ogrodzie, roślinach, zwierzętach i ekologii”, finansowanego z Budżetu Obywatelskiego 2024 Gminy Miasta Radomia.
